Osmoza traspartinica

Oamenii de ştiinţa români şi cercetătorii de la DNA au făcut o descoperire epocală. Transferul mitei prin osmoză traspartinica.
Transferul mitei prin osmoză transpartinică se caracterizează prin transferul de mari sume de bani inter-partinici neţinând cont de doctrine şi culori politice.

brbeSocietatea este absolut uimită că acest lucru se poate petrece în România, mai ales că se ştie din istorie că noi, românii, de la daci încoace, suntem un popor drept şi bun. Dar numai pentru unii.

După ce plânge artistic pe umărul asistatului social, stânga de caviar romană se duce să discute o afacere la Hilton căci la birtul din spatele pieţii îi pute şi îşi mai lansează câte un partid iepure pe la Fratelli căci aşa e bine şi dă frumos în poză.

Şi alţii luptă pentru justiţie care trebuie să fie dreaptă. Dar dreaptă până în momentul în care sunt ei prinşi cu pisica moartă în sac şi atunci justiţia nu mai e dreaptă, e strâmba, iar dosarele nu mai arată profesionalismul procurorilor ci sunt politice.

Să fim serioşi, tot ce se întâmpla acum în România este un lucru care trebuia să se întâmple de mult timp. Hai să nu ne mai facem că suntem surprinşi de faptul că aflăm acum că reprezentanţii stângii fac afaceri oneroase cu reprezentanţii dreptei care este dreaptă şi castă sau invers, căci până la urmă foamea trece prin stomac şi vrea şi „gura lor să mănânce ceva”

Unleash-Pain-star-wars-16606414-1024-768

Toată tevatura asta cu Elena Udrea, Cocoş, Chiuariu, Hrebenciuc şi alţii ca ei ar trebui să reprezinte un fel de semnal de alarmă pentru societatea civilă. Dar despre care societate civilă vorbim aici?

Pe de altă parte mi se pare de prost gust cum „deontologii” presei române încearcă să se spele pe mâini de mizeriile pe care le-au susţinut, fie că e vorba de Dan Voiculescu, fie că este vorba de Elena Udrea. Nu trebuie să fii inginer de rachete ca să poţi observa cu ochiul liber cum ei au sutinut pe unii şi pe alţii iar acum se dezic lejer de ei fără nici un fel de remuşcare. Banul a fost încasat nu ne mai interesează trecutul, viitorul este luminos şi plin de speranţă. Dar numai pentru unii.

Reclame

Comentarii închise la Osmoza traspartinica

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Lichele de tranzitie

Comentariile nu sunt permise.