Despre „idoli”, fara ipocrizie

Isterizatilor, care tipa acum ca DNA e unealta PSD-ului, le pun o intrebare: credeti, cu mana pe inima, ca milioanele de Euro cheltuite, de pilda, in 2009, in campania electorala prezidentiala, au venit doar de la cetateni cinstiti, care au crezut in democratie si in Traian Basescu, si din vanzari de obiecte de artizanat faurite de maicutze la manastire? Pa bune? Sare blana de pe mine de ras!

blogdecainerau

Motto: „Sunt basist si voi ramane basist. chiar daca DNA il salta pana si pe Traian Basescu.” (din intzelepciunile lui Mishu)

Si veni momentul acela rascolitor: „mamaaaaa, ii ia DNA-ul pe ai nostri”! :))) Bre, „aia” n-au fost niciodata „ai nostri”, mai degraba noi eram ai lor. Sa le dam votul si sa ne incapatzanam orbeste sa credem ca ar mai fi o latura a spectrului politic neatinsa pana-n maduva de coruptie.

Hai, stergeti-va lacrimile. Ca pe urma va crede lumea chiar idioti. Cum adica? Asa bine! Doar un idiot poate crede ca un neica-nimeni, care n-a mostenit de la ai lui decat o garsoniera, o cusca de caine, sau un pogon, care n-a inventat McIntosh si nici n-a deschis „Windows”, sa revolutioneze lumea moderna, poate face in 25 de ani, pe cai cinstite, zeci de milioane si sute de  milioane de Euro. Caile „prosperitatii” dambovitene au fost doua: contracte…

Vezi articol original 343 de cuvinte mai mult

Reclame

Comentarii închise la Despre „idoli”, fara ipocrizie

Din categoria Uncategorized

Comentariile nu sunt permise.