Mila Jovovich la Cîrlibaba

În timp ce PNL tace, PSD face. Şi face strategic pentru că are în vedere alegerile din 2016 când va trebui să câştige primării.

În timp ce PSD face, PNL află surprins că i se cam fură toate temele pe care le-ar putea aborda. Şi nu ar fi prima dată. S-a mai întâmplat dar atunci au avut baftă căci nişte unii, aşa vreo 2 milioane de electori s-au trezit brusc că vor să voteze. Şi bine au făcut căci au dat peste cap planurile sociologilor şi pe cele ale unor politicieni care nu aveau ce caută în politică s.a.m.d.

Acum eu nu bănuiesc brusc PSD-ul lui Victor Ponta de vreo idee originală. Până şi cea cu „mândri că suntem români” a fost copiată dintr-un studiu sociologic academic şi serios şi transformată în formula care ne-a mâncat zilele campaniei.

De fapt întrebarea corectă este: Vrea PNL la guvernare pe bune?
Nu contează acum ce vrea preşedintele. Nu contează ce vrea poporul. Până la urmă ce vrea PNL? Căci deşi se vede că este pe cai mari conform ultimelor sondaje, PNL-ului îi lipseşte discursul.

Sau mai pe româneşte se câcâie la un program de guvernare pe care îl moşeşte de câteva luni bune fără nici un fel de finalitate şi fără să comunice direct lumii cine este el şi ce vrea. Programul. Să fim bine înţeles.

Milla Jovovich nude - celebrity naked photo

Şi în fond cine e de stânga în România? PSD? Să fim serioşi! Ăia sunt numai hoţi şi corupţi dar numai că fac parte din curentul socialist nu. Iar de dreapta cine e? PNL? Să fim a fel de serioşi, până acum, în plan politic sunt o prezenţă la fel de exotică ca şi Mila Jovovich la o prezentare de modă ţinută la căminul cultural al comunei Cîrlibaba – judeţul Suceava.

Reclame

Comentarii închise la Mila Jovovich la Cîrlibaba

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Political Zombies

Comentariile nu sunt permise.