Lichelele politice scapa lichelele politice

Dan Şova: ”Am început această zi cu colegii mei, la grupul de rugăciune. Dumnezeu să fie cu noi!”

sholmes

La sfârşitul zilei sper că veţi fi convinşi că senatorii români au conştiinţă şi nu au putut să lase doi oameni oneşti că Dan Sova şi Darius Valcov să fie lăsaţi la cheremul justiţiei crude care doreşte să spulbere adevărata forţă democratică pe care o reprezintă Partidul Social Democrat. Unde „Democrat” reprezintă partea hâtra a politicii din românia.

De asemenea după amiază sau seara veţi afla dacă totuşi Victor Ponta mai controlează partidul sau partidul îl controlează pe el.

Totul ţine de conştiinţa partidului. Pentru că tot ea, conştiinţa, a salvat alte două nume grele ale politicii Varujan Vosganian şi Laszlo Borbely.

tumblr_lye8ksp5rt1rn3wkzo1_500

Altfel ieşind pe stradă, sau apărând la televizor la vreo „televiziune de ştiri” altele decât cele de casă, adică Ghiţă TV sau Antena 3, aleşii neamului PSD vor trebui să citească pe repede înainte un roman fantasy de unde vor afla cum se foloseşte scutul anti scuipat care îi va însoţi pe oriunde se vor duce.

În orice caz pentru oamenii care chiar cred că nu se va întâmpla aşa, iar cei trei ipochimeni nu vor fi salvat de către colegii lor cu conştiinţa de fier, recomand o doză scurtă de Emetiral şi o limonadă mare fără zahăr. Ca să nu vi se aplece.

Nu de alta, dar la mitocăniile senatului şi cele ale camerei deputaţilor suntem vaccinaţi.

Reclame

3 comentarii

Din categoria Greata cotidiana, Lichele de tranzitie, Political Zombies

3 răspunsuri la „Lichelele politice scapa lichelele politice

  1. Pingback: Hai, Victore, te rog eo! | Le Léviathan

  2. doar cu napalm mai scapam de astia.