Moare presa ! Merita !

Moare presa ! Ăsta e imnul cântat de toţi cei care scriu pe la ziare sua care se dau părelnicii pe la televiziuni.
Moare presa domnule ce ne facem?
Păi nu ne facem nimic.

Presa aşa cum este ea acum trebuie (!) să moară! Presa aşa cum este ea acum trebuie să dispară.

Pentru că presa aşa cum este ea este una coruptă. Pentru că presa aşa cum este ea nu duce nici o anchetă până la capăt pentru că îi este frică de rezultate. De aia trebuie să moară presa.

Ziarişti, jurnalişti şi scribi care iau partea PSD, PNL, PMP, Elenei Udrea, Victor Ponta sau Traian Băsescu se dau de ceasul morţii că „jurnalismul” aşa cum îl fac ei a murit. Păi da mă, a murit pentru că acum s-a mai schimbat ceva, informaţia circulă şi noi pulimea care scrie pe un blog sau citeşte şi alt gen de ştiri s-a obişnuit şi cu altceva. Cu ştiri!

Şi atunci ce faceţi? Vă plângeţi mă! Că altceva nu ştiţi.

Banii se plimbă uşor uşor către on line, iar voi scribii de serviciu ai paridelor şi interese lor veţi rămâne fără finanţare.

Dacă vă întreba unde se duc banii uitaţi-vă către online, uitaţi-vă către polii de influenţă de acolo. Viitorul vostru se numeşte ştiţi pe surse, psnews, DCnews sau onlinereport, Horea Badau sau Ioska Buble. Asta va mai rămane. Cu asta va trebui să lucraţi pentru că în on line e mai greu de răzbit iar dacă sunteţi partinici sau aţi uitat că o ştie trebuie confirmată din cel puţin trei surse o să cadeţi în irelevanţă. Nu pentru că acum aţi fi relevanţi. Nu sunteţi, şi asta vă macină foarte rău!

Altfel, noi „canapelistii” aşa cum ne numiţi voi, nu vă mai citim decât dacă sinteti corecţi ceea ce nu se întâmplă de ce mai multe ori.

O zi bună şi Long live and prosper!

Reclame

3 comentarii

Din categoria Cutia cu maimute, Dumb politics, Greata cotidiana, Istorie politica, Lichele de tranzitie

3 răspunsuri la „Moare presa ! Merita !

  1. Dar oare cei din online nu au şi ei un preţ?

  2. Presa moare, dar se muta in online…cu tot cu manipulare…

  3. asa, asa, nu-i ierta! 🙂