Detinutul de drept comun Nastase

Este Adrian Năstase un deţinut de drept comun ? Nu ! El nu poate fi comun pur şi simplu. El este special. El este special şi doar pentru că el este singurul deţinut cu acces la internet. Nu pot să cred că Adrian Năstase, El Însuşi, îşi scrie postările de pe blog pe foiţe de ţigară şi le trimite celui care le postează pe blog cu ajutorul porumbelului călător.

În anii în care predecesorii ideologici ai lui Adrian Năstase şi ai socrului sau făceau legea în România, întemniţaţii nu comunicau cu exteriorul sau între ei şi erau niţel bătuţi. Sigur am evoluat, sîntem în ‘014 şi partea cu bătaia în penitenciar şi comunicare între deţinuţi nu mai este de actualitate dar totuşi cîţi oameni închişi din România au blog?

După ce Victor Ponta l-a comparat cu Iulia Timoshenko, ieri, unul din dementorii Antenei 3 – Mihai Gîdea l-a comparat cu Nelson Mandela. Probabil că la următoarea emisiune a aceluiaşi dementor Năstase va fi comparat cu Giordano Bruno. Că e mai sexy şi e şi cu focuri de artificii!

Nu, Adrian Năstase nu este nici unul dintre cei numiţi mai sus. Este un deţinut de drept comun care beneficiază de drepturi speciale numai şi numai pentru că face parte din penibila majoritate de 70 %. Aceiaşi majoritate care în trecut l-a dat şi Cătălin Voicu, cel care vota cu ambele mîini diverse legi proaste pentru România. Şi iarăşi nu, Adrian Năstase nu este deţinut politic pentru că partidul care se află la putere şi a dat primul ministru se numeşte USL, sau PSD, că nu mai sînt foarte sigur?

(In planul unu Toni Grebla, in planul doi Catalin Voicu, in planul trei socrul mic)

Şi toate astea se petrec cu concursul PNL, partid în care cozile de topor ale PSD au din ce în ce mai multă putere.

P.S. lecturi suplimentare : Pentru că trebuie să se știe! Tratamentul lui Năstase la Jilava

Comentarii închise la Detinutul de drept comun Nastase

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana

Comentariile nu sunt permise.