Copiii baronilor vor fi baronii copiilor noștri

Serios, eu cred că noi trebuie să îi lăsăm să guverneze, să îi lăsăm să facă ce vor ei, iar noi, noi să ne vedem de treabă, să nu facem afaceri cu statul, să nu facem afaceri cu clienţi români şi mai ales să nu ne pese. Mai apoi, la sfârşit, să ne cărăm dracului de aici pentru că nu a mai rămas nimic după ei.

Statul sunt ei, o ceată de hoţi, de șpăgari, de mitomani şi mai ales de viespi care invadează stupul de albine.
Noi, ăştia care încă mai producem ceva, nu ar mai trebui să producem nimic pentru România, nu ar mai trebui să producem nimic pentru statul român, nimic din care acelaşi stat şi-ar lua taxe şi impozite.

M-am săturat să tot plătesc baroni locali şi festivaluri făcute ca să le dea pâine şi circ celor care nu produc nimic, celor care se hrănesc de pe urma taxelor mele.

M-am săturat de voi şi m-am săturat de egalitarismul ăsta fals pe care vreţi să îl impuneţi aleatoriu nouă, nu vouă, pentru că voi nu vreţi nimic moral, vreţi să fiţi liniştiţi şi să vă vedeţi cu buzunarele pline fără să daţi socoteală nimănui.

Muriţi cu toţii pentru că nu aveţi ceva mai bun de făcut şi abia apoi vorbim despre ţara asta. Până atunci, până când voi nu veţi dispărea, orice discuţie este golită de sensul ei.

Muriţi!

Un comentariu

Din categoria Greata cotidiana

Un răspuns la „Copiii baronilor vor fi baronii copiilor noștri