Baieti, mai rasfirati !

Agitatie mare domnule in USL de citeva zile de cind Ciripoi si-a pus in gind sa se certe cu toata lumea.

Acum daca stam strimb si ne gindim drept, ruperea USL din cauza lui Ciripoi e ca si cum ai face ciroza de la prea multa Coca Cola, ceea ce nu este cazul.

In schimb e interesant cum Crin Antonescu il apara pe ipochimen si ii tine parte doar aratindu-i degetul amenintator si ii transmite lui Ponta un ba p’a ma’tii delicat spunind ca “Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri unii altora”. Iar mai tirziu ii arata cojile de nuca si coltul lui Ciripoi spunind ca PNL dezavueaza comportamentul sinistrului personaj si ca daca nu e cuminte il da afara din partid la o data ce ne va fi comunicata ulterior.

Cunoscind celeritatea Antonesciana in luarea deciziilor importante, sint inclinat sa cred ca asa ceva nu se va intimpla niciodata, pastrindu-l pe Ciripoi ca pe un soi de bat pe care Crin Antonescu il plimba pe la gardul ciinilor din USL numai si numai ca sa ii enerveze din cind in cind si sa le aduca aminte ca mai e si el prin preajma.

Pe de alta parte acelasi Crin Antonescu da dovada de dubla masura intr’u infierarea colegilor de partid. Caci daca pe Ciripoi il mingiie duios pe cap si ii spune ca o bunica blinda “lasa draga ca o sa treaca”, aceeasi bunica se intoarce catre setul doi de nepoti, da, aia care au creat IRL si le transmite ca ii da afara la joaca fara cheie de git sa vina noaptea si sa vada si ei cum e sa nu ii iubeasca nimeni din marea familie de stinga-dreapta.

Ciripoi va tacea, dar nu pentru ca V.V. Ponta s-a suparat si din cauza lui da ultimatumuri PNL-ului ci pentru ca nici el nu stie pe cine si ce stirneste si slava Domnului, Rosca Stanescu are destule cadavre in dulap, numai bune de scos la lumina si care sint urit mirositoare.

 

Lecturi suplimentare :

1) S. R. Stanescu: Am colaborat cu Securitatea si imi pare rau

2) Declaratii Crin Antonescu referitor la S.R. Stanescu

3) Sorin Roşca Stănescu, candidat pensionar cu peste 3 milioane Euro datorii şi o firmă de 8 milioane de lei.

4) Şantajul Chirieac-Roşca la şeful ANI – Episodul 2: Terorizarea lui Macovei

5) Îl va da cineva afară din PNL pe Ciripoi?

Comentarii închise la Baieti, mai rasfirati !

Din categoria Greata cotidiana

Comentariile nu sunt permise.