Dacă nu poti să uimeşti lumea cu inteligenta ta, zapaceste-i cu tîmpeniile tale !

Dacă vrei să scrii despre tîmpeniile guvernamentale, aproape că nici nu ştii despre ce să mai scrii  pentru că sînt atît de multe încît el, guvernul reuşeşte să te zăpăcească atît de tare încît crezi că de fapt Victor Ponta este doctorand în legile lui Murphy.


Conform principiului străvechi : “Dacă nu poţi să uimeşti lumea cu inteligenţa ta, zăpăceşte-i cu tîmpeniile tale!” guvernul şi parlamentul româniei au o întrecere nedeclarată pentru a foi primul care face o tîmpenie mai mare.
Aproape ce ne-am plictisit să mai scriem, unii şi alţii, despre prostiile pe care le moşeşte instituţia păstorita atît de inabil de către Victor Ponta.
Legea lobby-ului, legea minelor, legea amnistiei, legea de modificare a codului penal, Parlamentarii nu mai sînt funcţionari publici. Săptămîna trecută.

De fiecare dată, Ponta era fie prins cu o deplasare, fie cu vreo situaţie de urgenţă, fie dădea semne de proastă comunicare în USL. “Ştiam că se lucrează la un proiect, dar colegii nu mi-au dat toate detaliile” este una dintre replicile standard. Sau “Acum am aflat şi eu, de la dumneavoastră. Eu sînt prim-ministru, am alte griji, nu pot să ştiu tot ce gîndesc colegii mei sau să-i urmăresc la ce lucrează.“” (de aici)

(sursa imagine)
Luni, adică ieri aflăm că nu corupţia bagă parlamentari în închisoare ci Băsescu, că deh, ce nu face Băsescu. După care USL a intrat în zodia politică numită ba p’a mamii dumneavoastră, între ei. Pînă acum era unidirecţional  USL -> opoziţie.

Restul, propaganda sistemul Basescu, obisnuiti-va, inca 11 luni va face rau, va baga oamenii in inchisori, va distruge cat va putea. Dar, daca am rezistat 9 ani si o luna, mai rezistam inca 11 si oamenii asteapta ca noi, PSD, sa inchidem epoca neagra Basescu” – Victor Ponta 16/12/2013

Deşi ştiu că în acest moment, cînd veţi citi rîndurile ce urmează veţi avea o uşoară secusă trebuie să spun de data asta că George Crin Laurenţiu Antonescu avea dreptate, Victor Ponta a fost dovedit că fiind un mincinos notoriu, pe cînd el, primul doar omite adevărul. Asta ar trebui  să îl facă în ochii electoratului mai digerabil şi mai valabil.
Şi cum nu se putea mai bine, au ales şi o perioadă propice ca să facă măgarii :  15 – 22 decembrie.

Un sfat, în perioada asta cei din PSD ar trebui să stea lejer închişi în casă pe de o parte, pe de altă parte să lase demonstraţiile să continue, şi nu în ultimul rînd să nu scoată jandarmii pe stradă să bată demonstranţi. Căci dacă nu vor face cele de mai sus s-ar putea să aibă o surpriză şi din majoritatea lor parlamentară să se aleagă lejer praful şi să nu le mai folosească la nimic deoarece au folosit ventilatorul sub formă de hîrtie igienică.


Un proverb românesc spune că “Minciuna are picioare scurte”, deocamdată realitatea ne demonstrează că minciuna are 1,80 m, e candidă si poartă ochelari. Ea poartă un singur nume Victor Ponta şi aparţine unui singur partid PSD şi cozilor de topor din PNL.  Se ştiu ele care sînt alea ! Da, domnu’ Chiţoiu, domnu’ Ruşanu aveţi ceva de adăugat ?

Un comentariu

Din categoria Dumb politics, Greata cotidiana, Istorie politica, Political Zombies

Un răspuns la „Dacă nu poti să uimeşti lumea cu inteligenta ta, zapaceste-i cu tîmpeniile tale !

  1. Pingback: Blogareala cu Vrajeala » 2013 într-un cuvânt și o poză